Reese's Creamy Peanut Butter 510g Krem o smaku orzechowym
Opis
Kultowe masło orzechowe Reese's Creamy
Reese's Creamy Peanut Butter otwiera drzwi na zupełnie nowe doznania smakowe. Delikatny, kremowy smak prawdziwego masła orzechowego zniewala podniebienie. Ameryka pokochała Reese's Creamy Peanut Butter za idealnie skondensowany smak orzechów ziemnych, podanych w wyjątkowo przystępnej formie. Masło orzechowe jest idealnym uzupełnieniem samodzielnych potraw i niewielkich przekąsek. Jest wspaniałym produktem na polepszenie humoru i osłodzenie życia, nawet w najbardziej ponury dzień.
Jeżeli pragniesz prawdziwego, przepysznego, kremowego masła orzechowego, nie szukaj półśrodków. Stwórz swoją ulubioną wersję kanapki z Reese's. Użyj Reese's Creamy Peanut Butter do wypieków ulubionych ciastek lub kosztuj go prosto ze słoika.
Kremowe masło orzechowe Reese’s stanowi znak rozpoznawczy marki. Słodycze wypełnione tym pysznym składnikiem nabierają unikalnego smaku i rozpływają się w ustach. Marka Reese’s znana jest nie tylko z babeczek z masłem orzechowym, ale przede wszystkim z samego orzechowego wypełnienia, które można kupić w sklepie Candy-shop w nieco ponad półkilogramowym słoiku. Masło orzechowe Reese’s charakteryzuje się kremową konsystencją, którą łatwo rozsmarowuje się na pieczywie lub nabiera łyżeczką, aby zjeść solo jako smaczną przekąskę. Historia marki Reese's sięga lat 20 XX wieku. Firma zasłynęła przede wszystkim autorskimi kubeczkami z masłem orzechowym. Przez lata działania przedsiębiorstwo rozrastało się, a kilka lat po śmierci założyciela, zostało sprzedane dużej firmie, która postawiła na produkcję różnego rodzaju cukierków, związanych z czekoladą i masłem orzechowym. Aktualnie marka Reese’s znana jest na całym świecie. Słodycze dostępne są na półkach sklepowych większości krajów europejskich, a ich unikalny smak zachwyca kubki smakowe dzieci i dorosłych. Kremowe masło orzechowe Reese’s stanowi aktualnie jeden z najchętniej wybieranych amerykańskich kremów na kanapki. Reese's creamy peanut butter to produkt, który można spożywać na różne sposoby. Jest to składnik, który smakuje idealnie nie tylko z pieczywem. Masło orzechowe można wykorzystać jako dodatek do różnego rodzaju deserów, a także owsianki czy jogurtu. Lody z masłem orzechowym to pyszna przekąska latem, a herbatniki posmarowane kremowym masłem z orzechów idealnie sprawdzą się podczas niespodziewanej wizyty gości.
Składniki: orzeszki ziemne; cukier; zawiera 2% lub mniej: uwodorniony olej roślinny (olej rzepakowy, olej bawełniany, olej sojowy); sól; olej z orzeszków ziemnych; melasa; monoglicerydy.
Masa netto: 510 g
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 593,8kcal, tłuszcze 50g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9,4g, sód 390,6g, węglowodany 18,8g, w tym cukry 9,4g, błonnik pokarmowy 6,3g, białko 21,9g, sól 0,39g.
Kraj pochodzenia: USA